Краш-тест лопат Verto 15G003 та 15G011

youtubeVideo

Сезон садово-городніх робіт вже у самому розпалі, тож радимо мати у своєму господарському арсеналі надійні інструменти Verto, які вірно прослужать вам не один рік.

Краш-тест лопат Verto 15G003 та 15G011 – цьому підтвердження. Інструменти витримали наїзд позашляховика вагою 1600 кг, не змінили своєї форми та були готові до подальшої експлуатації. Вражає, чи не так?

Основні характеристики

  • Verto 15G003 – лопата загострена, повна довжина 1150 мм. Основне призначення: для садових і будівельних робіт. Робоча частина з високоякісної загартованої сталі, загострена, зі спеціальною зубчастої крайкою, легко проникає в кам'янистий грунт або через щільну кореневу систему. Двокомпонентна пластмасова ручка стабільно лежить в долоні, що підвищує комфорт роботи з інструментом. Металеве посилення в місцях, найбільш схильних до пошкоджень (місце з'єднання держака з робочою частиною).
  • Verto 15G011 – проста лопата, повна довжина 1250 мм. Основне призначення: для садових і будівельних робіт. Робоча частина з високоякісної загартованої сталі, загострена. Держак з профільованої сталевої трубки з пластмасовим покриттям, що забезпечує надійне захоплення. Підвищений комфорт роботи забезпечує спеціальна ергономічна форма черенка, а також стабільно зафіксована в долоні пластмасова ручка.

Ваша присадибна ділянка буде під повним контролем з надійними інструментами Verto!

Share Поділитись:

Facebook Twitter