Саундбар LG SP9A: неперевершене звучання, створене для вашої оселі

Саундбар LG SP9A: неперевершене звучання, створене для вашої оселі

Share Поділитись:

Facebook Twitter

Новий саундбар LG моделі SP9A подарує його власнику не лише якісний звук улюблених фільмів, серіалів або ігор, а й у парі з телевізорами LG ідеально доповнить інтер'єр домівки.

Так, саундбари й телевізори LG мають ретельно продуманий дизайн та ідеально доповнюють один одного. Наприклад, ви можете керувати потужністю, гучністю й навіть режимами звуку саундбару просто за допомогою пульта дистанційного керування від телевізора LG, що є максимально зручно. Також саундбар LG SP9A надає контент формату 4K, включно з технологіями HDR і Dolby Vision, із мінімальною втратою якості або характеристик під’єднаного телевізора та звуку.

LG SP9A

Повне занурення в улюблений контент з ефектом присутності в моделі SP9A гарантують технологія Meridian, аудіоканали 5.1.2, потужність 520 Вт і сабвуфер. Технології Dolby Atmos і DTS:X в саундбарі створюють дійсно захопливий звук для більш реалістичних вражень від прослуховування. Усі фільми, музика та ігри оживають із більш чітким і захопливим звучанням.

LG SP9A

Крім того, оновлена технологія AI Sound Pro в саундбарі передбачає використання вдосконаленого алгоритму для ідентифікування голосів, ефектів і частот, що дозволяє оптимізувати звук відповідно до жанру для створення ефекту присутності в кожній сцені.

Share Поділитись:

Facebook Twitter