Розумні годинники GOGPS для дітей: батьки можуть бути спокійні

Сьогодні неможливо уявити життя людей без великої кількості електронних помічників, які використовують щодня для вирішення багатьох завдань. Технології приходять на допомогу і в такому важливому питанні, як турбота про дитину.

З-поміж величезного асортименту пристроїв виділяється специфічна категорія – смарт-годинники для дітей. Ці гаджети є не тільки модним аксесуаром, а й невід’ємною частиною життя. Вони не просто показують час, але й мають чималий перелік розумних функцій.

Корисний функціонал

GoGPS вже не перший рік допомагає відповідальним батькам дбати про безпеку дітлахів. Такий модний аксесуар для дітей – розумний годинник – є зручнішим і більш практичним за мобільний телефон. Його вдягають на руку, тому вже значно складніше загубити або пошкодити. Крім того, смарт-годинники для дітей GoGPS мають низку корисних опцій.

  • Датчик GPS – батьки завжди знають, де перебуває їхня дитина, відслідковуючи місцезнаходження на карті в застосунку GoGPSMe.
  • Двосторонній телефонний зв’язок – на годинник можна телефонувати тільки з попередньо встановлених номерів, тому дитину не турбуватимуть інші люди. Також вона зможе зателефонувати на один із 10 номерів, які внесені до телефонної книги.
  • Кнопка SOS – у разі небезпеки дитина може натиснути на тривожну кнопку, і годинник почне телефонувати по черзі на додані номери доти, доки хтось не підніме слухавку.
  • Монітор – зателефонувавши на годинник за номером, який було зазначено попередньо, можна прослухати оточення дитини в радіусі дії мікрофона, і вона про це не дізнається. Якщо годинник оснащено камерою, через застосунок є можливість запросити фото та наочно спостерігати, що відбувається навколо пристрою.
  • Програвання історії місцезнаходження – проєкція та відтворення анімації історії руху та маршрутів дитини на електронній карті за 13 місяців.
  • Визначити поточне розташування – надсилання команди на годинник дасть змогу отримати GPS-координати місця, де перебуває дитина, миттєво на телефон дорослого.

Компанія GoGPS не стоїть осторонь сучасних трендів, асортимент постійно технологічно оновлюється й розширюється. Представлені новинки є в різноманітних кольорах і мають свої особливості.

Дитячий смарт-годинник GoGPS X02

GoGPS X02

Найбільш функціональний смарт-годинник в оновленій лінійці – GoGPS X02. Завдяки чудовому дизайну та розширеному функціоналу годинник задовольнить школярів як молодших, так і середніх класів.

GoGPS X02 в арсеналі функцій має: підтримання зв’язку покоління 4G, фронтальну камеру, ліхтарик і гру для розвитку математичної пам’яті. Приємним бонусом для тих, хто вибрав саме цю модель, є невелика вага (у порівнянні з ранніми моделями), а отже, дитину не відволікатиме незручна важкість гаджету. Пристрій має клас захисту корпусу від бруду та вологи IP67.

Дитячий смарт-годинник GoGPS K07

GoGPS K07

GOGPS K07 – нова модель у початковій лінійці GoGPS. Цей багатофункціональний смарт-годинник призначений для інформування батьків про місцеперебування та пересування дитини. Також він забезпечує постійний двосторонній голосовий зв’язок через застосунок GOGPS ME. Годинник має вологостійкий корпус й оснащений камерою та ліхтариком.

GoGPS K07

Кольоровий LCD-дисплей чудово відображає інформацію під будь-яким кутом. Батарея ємністю 400 мА год забезпечує працездатність до 48 годин у режимі очікування або до 24 годин в активному режимі. У GoGPS K07 можна не лише слухати, що відбувається навколо дитини, але й робити фотографії з годинника, які надходитимуть на пристрій дорослого в батьківському застосунку.

Дитячий смарт-годинник GoGPS K27

GoGPS K27

Smart годинник GoGPS K27 – ще одна новинка, що варта уваги. Характерні особливості моделі: велика ємність акумулятора, ліхтарик, камера й датчик зняття з руки. Гаджет має яскравий дизайн, якісний кольоровий дисплей і корпус, що захищений від бруду та вологи. Вбудований вібромоторчик допоможе дитині відчути дзвінок.

До каталогу

Товари по темі

Share Поділитись:

Facebook Twitter