Освітлення Philips Hue об’єдналось зі стримінговим сервісом Spotify

youtubeVideo

З 1 вересня 2021 року розумні лампи Philips Hue інтегрувались з інтернет-сервіс потокового аудіо Spotify, завдяки чому користувачі смарт-ламп Hue зможуть синхронізувати освітлення зі своїми улюбленими плейлистами!

Система Philips Hue використовує алгоритм для аналізу метаданих кожної пісні в режимі реального часу, тим самим змушуючи смарт-лампи спалахувати, тьмяніти, яскравішати та змінювати кольори, одночасно підлаштовуючись під жанр, темп та настрій музики на Spotify. До слова, алгоритм навіть враховує такі моменти, як: зміну гучності, частоту та висоту звуку тощо.

У застосунку Philips Hue за допомогою вкладки «Синхронізація» користувачі можуть персоналізувати інтеграцію зі Spotify. Тут доступні інструменти для запуску та зупинки синхронізації, зміна параметрів яскравості та інтенсивності освітлення і налаштування палітри кольорів на власний смак.

Крім того, синхронізація Spotify є повністю безкоштовною. Так, користувачеві потрібно мати лише блок керування Hue Bridge та розумні лампи, що здатні змінювати колір. Ця функція працює за допомогою програми Philips Hue, і їй не потрібен мікрофон, щоб реагувати на музику, тому синхронізацію можна здійснювати без фонового шуму і залишаючи телефон вільним для виконання інших завдань.

Share Поділитись:

Facebook Twitter