Acer Aspire 5: універсальний ноутбук, що створений для багатозадачних режимів

youtubeVideo

Ноутбук Aspire 5 (A517-72) від Acer – справжня знахідка для тих, хто шукає багатофункціональний лептоп для дому чи офісу з якісним дисплеєм, потужним процесором та великим обсягом пам’яті. Дана новинка гармонійно поєднує в собі всі ці переваги та готова вражати й ефективно працювати в будь-якому режимі.

Acer Aspire 5

Особливості Aspire 5

  • Портативність: тонкий ноутбук з діагоналлю 17.3” має товщину всього 19.9 мм та вагу 2.14 кг.
  • Потужність та продуктивність: ноутбук на базі процесорів Intel Core i3, i5 або i7 останнього 11-покоління із вбудованою графікою Intel Iris Xe або NVIDIA GeForce MX 350/MX 450. Це дозволяє не лише ефективно виконувати завдання в багатозадачному режимі, а й працювати з медіафайлами та комфортно грати в різноманітні ігри.
  • Об’ємне сховище: твердотільний диск M.2 PCIe до 1 ТБ із високою швидкістю завантаження та жорсткий диск обсягом до 2 ТБ. Оперативної пам’яті теж вдосталь (до 24 ГБ), залежно від моделі.
  • Зображення, що вражає: завдяки вузькій рамці й співвідношенню розмірів дисплея і корпуса 81,61% ви зможете насолоджуватися IPS-монітором Full HD із насиченими кольорами.
  • Швидка передача даних: двосмуговий модуль Wi-Fi 6 (802.11ax).
  • Універсальний дизайн: ідеально виглядатиме як в офісі, так і вдома. Вузькі рамки дисплея та ергономічний підйом для охолодження довершують стриманий зовнішній вигляд лептопа.

Чим вражає новий ноутбук Aspire 5 від Acer

Для кращого відтворення зображення і захисту зору користувача дисплей оснащений технологією Acer Color Intelligence, що робить ноутбук Aspire 5 відмінним вибором, якщо ви довго працюєте за комп’ютером і в різних умовах зовнішнього освітлення.

Acer Aspire 5

Не можна пройти осторонь оновленої системи охолодення ноутбука, режимами роботи якої тепер можна керувати вручну, за допомогою клавіш F+Fn, вибираючи поміж «Тихого», «Нормального» та «Продуктивного» режимів. Також ноутбуку притаманний спеціальний підіймаючий шарнір, характерний для більшості новинок Acer у 2021 році, який покращує охолодження, ергономіку роботи та навіть звук від динаміків системи.

Acer Aspire 5

В Aspire 5 (A517-72) встановлено сучасний двосмуговий модуль Wi-Fi 6 (802.11ax), що збільшує середню пропускну здатність мережі майже у 3 рази і зменшує значення затримки на 75% порівняно з Wi-Fi 5 (802.11ac). Завдяки інтерфейсу USB-C користувачі можуть насолоджуватися надшвидкою передачею даних. Пристрій також має ще чотири роз’єми USB: один роз’єм USB 2.0, роз’єм HDMI 2.0 і два роз’єми SuperSpeed USB 5 Гбіт/с Type A, один із яких може використовуватися для заряджання у вимкненому стані.

Acer Aspire 5

Ноутбук Acer Aspire 5 (A517-72) стане ідеальним помічником як під час продуктивного робочого дня, так і для домашнього використання всією родиною.


Share Поділитись:

Facebook Twitter