TP-Link Archer-AX73: новий роутер зі стандартом Wi-Fi 6 вже у продажу

TP-Link Archer-AX73: новий роутер зі стандартом Wi-Fi 6 вже у продажу

Share Поділитись:

Facebook Twitter

Завдяки новітньому стандарту Wi-Fi 6 і загальній швидкості до 5400 Мбіт/с Archer AX73 чудово впорається з великою кількістю ресурсоємних завдань:

  • мережевими іграми;
  • стрімами;
  • відтворенням відео в форматі 4K;
  • завантаженням важких файлів.
TP-Link Archer-AX73

У цій моделі реалізовані одразу кілька рішень, які характерні для флагманських роутерів TP-Link. Мова йде про підтримку 1024-QAM, ширину каналу 160 МГц, технологіях OFDMA, MU-MIMO і BSS coloring. Доповнює загальну картину 3-ядерний процесор з тактовою частотою 1.5 ГГц і високим рівнем продуктивності. Відзначимо, що Archer AX73 оснащений 6 зовнішніми антенами з функцією Beamforming і потужним модулем FEM, які допомагають отримати стабільний сигнал Wi-Fi мережі навіть у тих кімнатах, які знаходяться далеко від роутера. Не забута і технологія 4T4R: її використання в маршрутизаторах з підтримкою Wi-Fi 6 робить можливим бездротову передачу даних з використанням чотирьох потоків, що значно збільшує загальну швидкість бездротової мережі.

TP-Link Archer-AX73

Пакет безпеки HomeShield на базі антивірусного ПЗ від компанії Avira забезпечує максимально ефективний захист підключених пристроїв для розумного будинку. HomeShield оптимізований для протидії DDos-атакам, захисту від небезпечних сайтів і проникнення на рівні порту. Також тут присутні стандартні інструменти батьківського контролю. Вони допоможуть обмежити час, який проводять в інтернеті ваші діти, і заборонити їм доступ до небажаного контенту. За традицією, виконати всі необхідні налаштування можна за допомогою фірмового застосунку Tether для ОС Android і iOS.

TP-Link Archer-AX73

Дворівневий корпус Archer AX73 цікавий не лише незвичним для TP-Link дизайнерським рішенням. Більшу частину верхньої панелі пристрою займають вентиляційні пристрої, які допомагають покращити теплообмін і роблять маршрутизатор більш надійним.

До каталогу

Товари по темі

Share Поділитись:

Facebook Twitter