Динаміки Sony 360 Reality Audio: новий рівень звуку

Динаміки Sony 360 Reality Audio: новий рівень звуку

Share Поділитись:

Facebook Twitter

Використовуйте акустичні колонки Sony 360 Reality Audio в будь-якій кімнаті будинку, щоб музика «ожила». Завдяки спеціальному алгоритму, який автоматично регулює якість і гучність відповідно до розміру кімнати і музичного жанру, вони ідеально підходять для всіх поціновувачів музики. Хочете подробиць? Тоді читайте далі.

Компанія Sony вперше представила аудіоформат 360 Reality Audio на виставці CES 2019. До виставки CES 2021 Sony випустила два нових Динаміка з цією технологією: SRS-RA5000 і SRS-RA3000. Ця нова серія означає, що престижний бренд більше не покладається на стенд Amazon Echo Studio для потокового передавання треків 360 RA або навушники, щоб заповнити цей звуковий пробіл.

Sony 360 Reality Audio

Серед основних оновлень нових динаміків: обмежена бібліотека контенту, ліцензування технологій для інших компаній і більш повний імерсивний звук.

Ключові особливості динаміків 360 Reality Audio від Sony

1. Наповнюють кімнату звуком

Одна з головних вимог до динаміка — наповнити кімнату високоякісним звуком. На щастя, Sony SRS-RA3000 підходить для самих різних музичних жанрів, від повільних композицій до ритмічних мелодій. Динаміки направляють звук по горизонталі і вертикалі, щоб наповнити музикою кожен сантиметр кімнати. Завдяки цьому можна повністю зануритися в усі види музики.

Sony 360 Reality Audio

Імерсивний алгоритм поліпшення аудіо переводить звук на інший рівень. Ця технологія створює захоплюючий досвід прослуховування, незалежно від того, що ви слухаєте. Фактично, динаміки автоматично регулюють гучність відповідно до розмірів кімнати. Акустична система Sony 360 Reality Audio забезпечує широкі можливості налаштування через застосунок Music Center. За допомогою цього програмного забезпечення можна керувати музикою і списками відтворення, налаштовувати еквалайзер і багато іншого.

2. Керуються за допомогою голосового помічника

У наш час цифрових технологій голосовий помічник може зробити ваше життя трохи простіше. Sony пропонує Google Assistant або Amazon Alexa, тому ви можете підключати аудіоколонки Sony 360 Reality Audio через бездротову мережу, покращуючи ваші сеанси потокової передачі. Крім того, можна легко підключити динаміки до Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect або Google Cast для зручності використання.

Sony 360 Reality Audio

3. Створюють нові можливості для музикантів

Колонки Sony 360 Reality Audio стануть цікавим придбанням для творців музики у форматі 360 RA. В даний час єдиний спосіб слухати музику 360 RA — через Amazon Music HD, Deezer або Tidal HiFi. І ці музичні платформи мають обмежений обсяг – близько 4000 треків. Однак Sony і Virtual Sonics об'єдналися для розробки додаткового програмного забезпечення: 360 Reality Audio Creative Suite. Цей пакет сумісний з цифровими звуковими робочими станціями, і він спростить керування робочим процесом 360 RA для творців контенту, відкривши абсолютно новий світ.

Sony 360 Reality Audio

В цілому, акустичні системи Sony 360 Reality Audio прості у використанні, відтворюють високоякісний звук і пропонують безліч налаштувань. А завдяки їх універсальному дизайну і вологостійкості колонки відмінно підходять для будь-якої кімнати вашого будинку, включаючи ванну.

Share Поділитись:

Facebook Twitter