Cooler Master запускає MasterFrame 700 – відкритий корпус для ПК, що перетворюється на випробувальний стенд

Cooler Master запускає MasterFrame 700 – відкритий корпус для ПК, що перетворюється на випробувальний стенд

Share Поділитись:

Facebook Twitter

Cooler Master представляє MasterFrame 700, налаштовувану раму, що може служити відкритим корпусом для ПК і дуже гнучким випробувальним стендом.

MasterFrame 700 незамінний для комп'ютерних ентузіастів. Розроблений для експериментів із водяним охолодженням, тестування обладнання на льоту та демонстрації внутрішніх компонентів через панорамне загартоване скло, а можливості налаштування пристрою обмежені лише вашою уявою.

Cooler Master MasterFrame 700

Два режими, три частини та жодних обмежень

MasterFrame 700 складається з трьох частин: двох бічних крил і повнофункціонального лотка для материнської плати. Чотири спеціально розроблених фрикційних шарніри утримують бічні крила на лотку материнської плати, забезпечуючи повний діапазон руху під час збирання та стійкість, що ідеально підходить для кастомізованих систем водяного охолодження.

Cooler Master MasterFrame 700

Перетворення між відкритим корпусом для ПК і випробувальним стендом досягається за рахунок модульних крил. У режимі відкритого корпусу MasterFrame 700 стоїть вертикально, щоб найкраще демонструвати компоненти, розташовані за його панорамним екраном із загартованого скла. Шасі пропонує неперевершений рівень сумісності з обладнанням, що дає можливість легко встановлювати негабаритні компоненти. Крила складаються вперед і стабілізуються гумовими ніжками.

Cooler Master MasterFrame 700

У режимі тестового стенда бічні крила відкидаються вниз до області, де розташовані ЦП і відеокарта, щоб забезпечити доступ потоку повітря до компонентів, що особливо необхідно під час розгону. Крила також передбачені для розміщення радіаторів із трьома вентиляторами та інших аксесуарів, а завдяки їх повному діапазону мобільності заміна компонентів при збереженні системи охолодження тепер простіша, ніж будь-коли. Незважаючи на те, що він орієнтований як випробувальний стенд, можливості монтажу збільшено для одночасної підтримки 3 радіаторів по 360 мм.

Cooler Master MasterFrame 700

MasterFrame 700 можна легко кастомізувати завдяки зручній для розбирання конструкції. Кожен компонент можна розібрати для фарбування, покриття вінілової плівкою та будь-яких інших модифікацій. MasterFrame 700 - це полотно, яке не має собі рівних за функціональністю, дизайном та вартістю як для комп'ютерних художників, так і для любителів ПК.

Cooler Master MasterFrame 700 До каталогу

Share Поділитись:

Facebook Twitter